Jeg har mange kompetencer, uddannelser og erfaringer og så er det svært at passe ind i en bås.


Se min persontype - tryk på den.

 

Der hvor jeg har mit jobfokus er nok mest indenfor salg, support (teknisk som praktisk etc), kundeservice, marketing, kontor eller administrative jobs - og gerne krydret med andre opgaver eller tilgange. Jeg går ikke af vejen for at udføre også mere håndværksbetonede opgaver. At jeg i dag arbejder med manuelt arbejde skyldes udelukkende den krise vi forhåbentlig er ved at være ude af - "a mans gotta work to survive". Men hvem vil ikke helere udføre et job man elsker, det vil jeg i hvert fald.

Jeg har mange forskellige uddannelser og jeg har arbejdet i meget forskellige jobs og meget forskellige stillingstyper. Ikke fordi jeg har skiftet arbejdspladser i en uendelighed, nej - fordi jeg har udviklet mig i de jobs og stillinger jeg har haft og derfor har jeg også udvidet mine virke-, videns og kompetence områder. Jeg kan begå mig, kommunikerer og formidle mellem alle aktører og interessenter uanset hvilket niveau de er på - den fordel får man med alderen og erfaringerne.

Jeg søger ikke specifikke fag eller uddannelses typologiske bestemte stillinger, jeg søger meget bredt og jeg søger med hjertet såvel som hjernen.

  • Når jeg søger en stilling så søger jeg kun hvor og hvis jeg kan se mig selv i stillingen
  • Jeg søger stillinger hvor og hvis jeg kan bidrage positivt til stillingen og bidrage positivt til arbejdspladsen
  • jeg skal kunne se mig selv være på den arbejdsplads i en lang årrække.

 

Mange arbejdsgivere bruger i et afslag ofte at "man" er overkvalificeret til en stilling?  Man kan være ukvalificeret eller inkompetent sådanne oplever man tit, men der findes ikke noget der hedder overkvalificeret!  Jeg har ikke mistet noget hverken hjerne, hænder eller teknisk forståelse ved at være både akademiker, kontormand, teknisk assistent, håndværker osv. jeg kan bruge det hele positivt for og i en virksomhed.

Kære arbejdsgiver du får en medarbejder der bevidst frivilligt forærer dig en masse ekstra i godteposen!

Mine kompetencer strækkende fra håndværker og slagter over alle mine "mellem uddannelser" til cand. mag giver altså mulighed for et meget bredt virkefelt og det giver mange kompetencer der kombineret giver mig nogle meget effektive kompetencer, kundskaber og ofte spændende jobvinkler og muligheder. Potentialet i mine kompetencer der ligger i krydset mellem mine forskellige uddannelser og jobs er enormt.