Download arkiv

Her kan du åbne og læse (evt gemme) nogle af de ting jeg har skrevet og lavet og som jeg har nævnt undervejs.
Du klikker bare på de tydelige link i tekst og billeder. Filerne åbner der efter i et nye vinduer. Herfra kan du vælge at læse eller gemme på din harddisk.

Min stadig aktuelle metodiske artikel (med interessante redaktionelle sætternisse og  autokorrektur indslag) om nutidig historie formidling udgivet i SDU tidsskriftet RUBICON 2008: "En metodisk øjenåbner - at Formidle Historie nutidigt" som jeg også udstrækker videre til at omfatte alt formidling fra folkeskole til universitet.

C.D.Lund En metodisk øjenåbner_at Formidle Historie nutidigt Rubicon september 08

Mit speciale: "For deres sjæls frelse en undersøgelse af kalentet for Ramsø-Bjæverskov herreder" fra 2009 og separat min prospografiske database over samtlige medlemmer på skråensliste som er den eneste af sin slags i Danmark.

Der udover er specialet er rigtig godt eksempel på hvad man kan udrette i også historie forskningen ved at bruge målrettede IT redskaber, modsat af den stadige traditionelle til-og tankegang der anvendes. Jeg har bl.a. anvendt databaser, regneark, statistisk kontrolværktøjer, GIS "Graphic Information System (Mapinfo 9.0) til at visualisere data/geodata grafisk på kort. kontekst. Ligeledes har jeg anvendt Photoshop til billedredigering

Det har tidligere være tilgængeligt via min gamle side på bricksite hvor der til dato har været knap 1900 downloads.

forside for deres sjaels frelse

For deres sjæls frelse en undersøgelse af kalentet for ramsø bjæverskov herreder

Databasen kan downloades her fra:  database-kalentet-ramso-bjaeverskov